Lakás órákra +36 (70) 244 05 24

KAPCSOLAT

Kérdezzen bátran!

+36 (70) 244 05 24

Hétfő - Vasárnap 6:00 - 23:00

Foglalás menete

  • Telefonos bejelentkezés
  • Első alkalommal mindenképpen kell beszélnünk néhány szót, ezért kérlek szánj rá néhány percet és semmiképpen se tiltott számról hívj, mert úgy a foglalásodat nem tudjuk elfogadni. Legyen nálad toll és papír, hogy felírhasd a bejutáshoz szükséges információkat
  • Mennyivel előtte szóljak ha foglalni szeretnék?
  • Foglalást aznap is felveszünk (a szabad helyek függvényében), csak szóljatok előtte legalább 3-4 órával.
  • Nem jött el a partnerem, valami közbe jött. Mi a teendő?!
  • A foglalás szóbeli szerződésnek minősül! A foglalást 24 órán belül már nem mondhatod le! Azt vagy aznap, vagy legközelebb ki kell fizetned (vagy átutalással is rendezheted)! Ha még időben jelzed (előző nap 12óráig díjmentesen lemondhatod a foglalást) akkor törlünk és nincs semmi anyagi vonzata a dolognak.

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki az adatokat, hogy visszahívhassuk. Ez a felület csak arra szolgál, hogy visszahívást kezdeményezzen, nem minősül sem foglalásnak, sem tényleges ajánlattételnek.

Autentikus kubai salsa, bachata táncoktatás, hiteles forrásból. Táncolj úgy, ahogy mindig is szerettél volna.

Salsa táncoktatás Dunaújvárosban

Autentikus kubai salsa, bachata táncoktatás, hiteles forrásból. Táncolj úgy, ahogy mindig is szerettél volna.

Tanulj széles körben elismert oktatóinktól, szerezz rövid időn belül használható tudást melyet Magyarország, Európa és a Világ nagyobb városaiban egyaránt kamatoztathatsz. :) - Akár 3 hónap alatt élvezhető szintre fejlesztheted, és mindössze az első lépést kell megtenned.